ADANA / YÜREĞİR - Sakıp Sabancı Ortaokulu

Sakıp Sabancı Ortaokulu

Seyhan Mahallesi Karataş Caddesi No78/1 Yüreğir/ADANA/TURKEY
Vizyon
Öğrencilerimizin pozitif bilimler ışığında; yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, ezbercilikten uzak, eleştirel düşünebilen, sorgulayan; bilim,teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunabilecek, çevre sorunlarına duyarlı insanlar yetiştiren eğitim olanakları sağlamak.
Misyon
Ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı; demokratik, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenebilen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
İl ve ilçe merkezlerine ulaşım,170 Nolu belediye otobüsleri,064 nolu özel halk otobüsleri ve seyhan çukubirlik dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Seyhan Mahallesi Karataş Caddesi Hasan Şaş Bulvarı Yüreğir/ADANA/TURKEY
Merkez İlçe (Yüreğir)
Diğer Hususlar
Okulumuzun binası yeniden yapılmak üzere yıkılmıştır. Yeni binamızın inşaatına başlanmıştır. Bu nedenle eğitim ve öğretim Oğuzcan Hasan Muratlı İlkokulu ve Mareşal Çakmak İlkokulu bünyesinde geçici olarak devam etmektedir.